Thai baba, gyermek, kismama és női gyógymasszázs

2009.09.21. 10:21 - Thaigyógymasszázs

A 2500 éves tapasztalatokon alapuló thai gyógyító masszázs az egyik legrégebbi, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód világszerte.

A test energiáinak aktivizálást szolgáló fájdalommentes, gyógyító kezelés. A nyugati masszázstechnikákkal szemben a thai masszázsnál nem az izomzat megdolgozása az elsőleges cél, hanem a test energiáinak aktivizálása.

 Amennyiben a testi energia akadálytalanul áramlik az ember egészséges, nincs semmi gondja, de az elzáródott energiaáramlás, hosszú távon mindig betegséget okoz.

Az energiablokkok felszabadítása által helyre áll a test harmóniája, aktivizálódik az öngyógyító erő, erősödik az immunrendszer, megszabadít a feszültségektől, könnyűnek, felszabadultnak érezzük magunkat.

A különböző betegségeket a test különböző részein kell kezelni. Mindegyik testrészhez más-más masszírozási technika társul. Ritmikus akupresszúrás nyomásokkal halad a masszőr a test energiavonalain.

Bizonyos területen a thai masszázs gyógyító hatása messze felülmúlja a konvencionális nyugati orvosi terápiákat, mint például az asztma, székrekedés, vállmerevedés, szívinfarktus utáni regenerálódás, a végtagok mozgékonyságának helyreállítása agyvérzés után.

Valamennyi női problémára jó hatással van a thai gyógyító masszázs. Normalizálja a menstruációt, enyhíti a klimax panaszait, a teherbeesés előtt előkészíti a testet és a lelket a várandósságra, a terhesség alatt lehetőséget ad a leendő anyukáknak a tökéletes ellazulásra, a sokukat gyötrő hát- és derékfájdalmak, valamint a stressz megszüntetésére.

A baba és gyermek gyógyító és fejlesztő thai masszázs nem a kialakulóban lévő izomzat átdolgozásából áll, hanem a test és az idegek fejlődéséért felelős energiapontok aktivizálásából.

A kezelés teljesen fájdalommentes, csökkenti a nyugtalan állapotok számát, megnyugtatja a babát. Megelőzi a betegségeket, illetve bármilyen már kialakult problémát is kezelhetünk a thai masszázs segítségével. Olyan eseteknél kiváló kezelési mód, mint az allergia, asztma, bőrbetegségek, emésztési problémák, köhögés, nátha, gyermekkori depresszió stb. Budapesten a Pető Intézetben kiváló eredményekkel alkalmazzák a thai gyermek masszázst.

A bejegyzés trackback címe:

https://thaigyogymasszazs.blog.hu/api/trackback/id/tr281396331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása